2012. május 28., hétfő

Az a bizonyos borsó


Íme az első termés, amiről ígéretemhez híven beszámolok. :) Kifejtettem, és előkészítettem a leves őzésthez.


Szerintem gyönyörű!
Aztán itt a végeredmény, de megállapítottam, hogy nem leszek gasztroblogger!


A fotó a fény hiánya miatt nem túl jó, a barátnőm szerint valószínűleg a sötét erők okozhatták. :)
Akkor ez most a virtuális vendéglátás. Csirkeaprólékkal és új zöldségekkel készítettem, nagyon finom lett és gondoltam Rátok! :)
Spenót betakarítási kampány is volt.




A spenóthoz mellékelek egy receptet, Ildi reggelije névre hallgat, mivel a barátnőm ütötte össze még az első levelekből:
Végy 2db újjagymát levelestől karikázd fel.
Pici olivaolajon futtasd meg, tépkedd bele a spedótleveleket. Amikor "összeesett" /elájult :)/ esetleg egy pici fokhagymával is spékelheted. Étvágytól függően 2-5 tojást üss rá, sózd borsozd igény szerint. Ezt aztán lehet tovább variálni kreatív ötletekkel.
Jó étvágyat!